Att börja en yogakurs har många positiva sidor, du får gemenskap genom att du går med samma yogisar ett antal veckor.

Du får också lära dig yogan noggrant och från grunden så du får en bättre förståelse för innebörden och att du får en grundlig genomgång av de olika positionerna och andningen mm.

Meditationsgrupp

Meditation är en fantastisk medicin för hela dig, bland annat så stärks ditt immunförsvar, ger ett lugnt och stabilt sinne, påverkar blodtryck, gör så att du blir mer medveten så du tar bättre beslut, meditation förändrar din hjärna till det positiva.
Meditation är också en väg att lära känna sig själv bättre, när du kommer närmre dig själv så börjar din väg i livet öppna upp sig, du börjar se ditt liv från från annat perspektiv, du ser och öppnar upp för dina unika gåvor och i det så kan dina drömmar lättare manifesteras. Ditt liv berikas på så många sätt
Varmt välkommen på en spännande resa.

Lina som håller i kursen har kunskap inom KBT, Coaching och Shamansk healing.

6 st torsdagar 7 okt-11 novkl 18:30-19:45 Pris: 1995 kr

BOKA

Yin yoga retreat med Rebecca Rissel

Varmt VÄLKOMMEN till en härlig mini retreat med Yin Yoga, meditation och Yoga Nidra (Yogisk sömn).

Ge dig själv en härlig eftermiddag på mattan, som kommer ge din kropp och ditt sinne en total avslappning och reboot. Vi börjar med ett lugnt yin yoga pass där vi gör positioner som stärker dig enligt den uråldriga indiska livskunskapen, Ayurveda - kunskap om livet. Vi kommer under passet gå igenom grunderna för Ayurveda och vilka yoga positioner som kan balansera upp dig beroende på vad du behöver.

Efter yogapasset bjuder vi på nyttig och god fika och avslutar sedan med en välgörande Yoga Nidra (yogisk sömn). Yoga Nidra är ett kraftfullt verktyg där du kan jobba med dina egna mål och intentioner (Sankapla), i kombination med att vara oerhört stressreducerande och läkande för både kroppen och hjärnan.

Yin Yoga och Yoga Nidra är vetenskapligt bevisat väldigt läkande former av yoga, som passar väldigt bra för dig som behöver få ett energitillskott eller behöver komma ner i kroppen och släppa taget om sinnet.

Inga förkunskaper krävs - passar alla åldrar

Datum: Lördag 18 septemberTid: 14-16:30 Investering: 499 kr

BOKA
Tillfälle 114 augusti kl 15-17:00Tillfälle 221 augusti kl 15-17:00Tillfälle 3endast för dig som vill ge riterna vidare 11 september kl 15-17:001200 kr per tillfälle

BOKA

Munay-Ki initierings riter från Peru

Munay-Ki är initieringar som har givits från lärare till elev traditionellt när en medicinman eller kvinna ansåg att eleven var redo.
Shamanerna idag anser att dessa riter behöver spridas så mycket det är möjligt just nu på grund av hur situationen i världen ser ut.
Medicinmän och kvinnor från Peru har alla en profetia om att tiden är kommen då vi har möjlighet i krissituationen vi är i att höja vår frekvens, att vi är redo att bli en ny människa som kan leva och dö på ett annat sätt.
De kallar denna nya människa för homo luminous, Dessa riter är för dig som känner dig kallad att göra förändring i dig själv, för jorden och för allt levande. Riterna ger dig visdom och kraft.
Vi träffas vid 2 tillfällen du som vill lära dig att ge riterna till andra kommer en 3:e gång, lärare:Lina Lindegren
Välkommen

Datum kommer

BOKA

Ashtanga yoga för nybörjare

Denna kurs är för dig som är helt nybörjare eller om du kanske har Ashtanga yogat lite tidigare.
Du kommer att få lära dig solhälsningar, positioner, andning lite filosofi mm.
Ashtanga är en superhärlig yogaform där du får en stark kropp och ett lugnt sinne.
Alla kan yoga, du yogar efter dina förutsättningar kroppsligt och psykiskt.
Meddela gärna om det är något som vi behöver veta om du har tex någon problematik med kroppen eller annat som kan påverka din yoga så ska vi göra vårt bästa att anpassa dina positioner efter det:)
varmt välkommen på en spännande inre och yttre resa som yoga erbjuder dig:)

Obs!Det ingår 2 st Ashtanga klasser mer info fås på kursen.

Lördag 25 sept 16-17:30investering: 400 kr

BOKA

Shamansk trum healing meditation

Varmt meditation välkommen till en spännande meditation där vi låter trummans ljud påverka vår hjärna så vi lättare kommer in i ett meditativt tillstånd, trumman är också en av shamanens helande verktyg.
Detta är en stund för dig att gå inte bara inåt utan även så öppnar vi upp var och en för att ta emot helande energier och insikter.
Ingen förkunskap krävs endast ett öppet sinne:)

torsdagar  kl 18:30-20:00start torsdag 18 nov-16 decinvestering: 1700 kr

BOKA

Ashtanga yoga fortsättning

Denna kurs är för dig som gått vår nybörjarkurs eller redan har lite erfarenhet av Ashtanga yoga.
Vi kommer att repetera serien dit du kommit men vi kommer även att gå igenom och du kommer att få prova på någon mer position som tillhör Asthangayogans första serie.
Ännu mer fokus läggs på andning, fokus, koncentration och det meditativa.
Vi kommer också hjälpa dig individuellt hur du kan göra vissa positioner på ett sätt som passar just din kropp och ditt sinne.
Du kommer också att få känna på och förstå tjusningen i vad som kallas mysore style.

Varmt välkommen till 5 härliga veckor med möjlighet att fördjupa dig lite till i din yoga:)

Obs! Det ingår 2 st tillfällen Ashtanga klass lördagar